Suomalaispelistä kansainvälinen hitti – My Summer Car myynyt yli 100 000 kappaletta

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amistech Gamesin My Summer Car on tietokonepeli, jollainen on voinut syntyä ainoastaan Suomessa. Pelaajan tehtävänä on kasata kesäauto, jolla hän voi huristella pitkin 1990-luvun suomalaista maaseutua.

Innovatiivinen simulaattoripeli on noussut hieman päälle kuukauden aikana maailmanlaajuiseksi hitiksi. 24. Lokakuuta varhaisjulkaistua peliä on ladattu Steam-palvelussa Mikrobitti-lehden mukaan yli 100 000 kertaa. Vaikka kyseessä on vielä keskeneräinen Early Access -versio, on pelin saama palaute ollut 92-prosenttisesti positiivista.

Auton tuunaamisen ja maanteitä pitkin ajelemisen ohella pelaajat voivat muun muassa juoda olutta, saunoa ja pelata pajatsoa huoltoasemilla. My Summer Car on ladattavissa PC-tietokoneille Steam-palveusta 14.99 euron hintaan.