Suomalaisyhtye vauvapalstan paljastuksista: ”Aina näitä kakkajuttuja!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen kansanmusiikkiyhtye Kalevauva.fi on ottanut kappaleidensa sanoitukset suoraan vauva.fi-foorumilta. Kimmo Nummisen ja Aapo Niinisen trubaduurimainen kokoonpano veistelee nyt uuden kappaleen kahden keskusteluketjun kommenttien perusteella.

Nimimerkin takaa on helpompi paljastaa kaikki salaisuudet koko netin luettavaksi. Tällä kertaa muusikoiden käsittelyyn ovat päätyneet kokemukset noloimmista asioista, joita ihmisille on tapahtunut kyläpaikassa ollessaan. Ihmiset paljastivat muun muassa salakuljettaneensa kakkapökäleitä vessasta tai pissanneensa vahingossa vessanmatolle.

Suomalaisten vauvapalstojen keskustelut ovat netin aatelia. Niissä käydään läpi koko elämänkirjo rehellisen suorasukaisella tyylillä. Osa ihmisistä karttaa äityleiden temmellyskenttiä kuin ruttoa, mutta silti keskustelupalstat ovat kävijämääriltään suosituimpien suomalaissivustojen joukossa vuodesta toiseen.