Toimistokoira sisäisti työskentelyn – rapsutteli kiveksiään pöydän alla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet työpaikat sallivat toimistoihin tuotavaksi lemmikkejä, koska varsinkin pörröiset ja rapsuteltavat kissat ja koirat alentavat työpaikalla työntekijöiden stressiä. Eläinten leikkimisen katseleminen on yleensä rauhoittavaa puuhaa, mutta erään koiran toimet saivat miehet lähinnä huvittumaan.

Sydneyssa sijaitsevassa toimistossa on toimistokoirana suloinen ranskanbulldoggi, joka on surullisenkuuluisa siitä, että se tykkää kosketella itseään. Kun yksi työntekijöistä eräänä päivänä näki koiran itse työn teossa, hän päätti alkaa kuvaamaan koiraa videolle.

Koira on hakeutunut mukavaan piiloon pöydän alle, jossa se pienessä kumarassa rapsuttelee omia kiveksiään. Koira selkeästi nauttii omasta hetkestään eikä pidä siitä, että sitä on tultu häiritsemään. Koira vilkaisee aluksi kameraan hieman syyllisen näköisenä, mutta jatkaa sitten omia toimiaan kuvaajasta välittämättä.