Todellinen multitaskaaja pelaa FIFA:a ja Tinderiä samaan aikaan

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tinder-palvelussa arvioidaan kumppaniehdokkaita profiilikuvien ja muutaman lauseen mittaisten esittelytekstien perusteella. Kaikki potentiaaliset ehdokkaat hyväksytään liu’uttamalla näyttöä profiilin kohdalla oikealle. Osa ihmisistä hyväksyy kaikki profiilit automaattisesti.

Nyt The LAD Biblen Facebookissa leviää video, jolla nähdään todellinen moniosaaja. Nuori mies pelaa rennossa asennossa FIFA-konsolipeliä ja selaa samaan aikaan Tinderiä varpaillaan. Mies on asettanut puhelimensa siten, että hän ylettää varpaillaan hyväksymään jokaisen treffisovelluksen ehdokkaan.

Samaan aikaan mies näyttää keskittyvän videopelin pelaamiseen. Treffisovellusten raaka totuus tulee videolla hyvin esille, sillä osa ihmisistä käyttää applikaatioita ainoastaan huvin vuoksi ilman tositarkoitusta. Yksi videon kommentoijista muistuttaa, että vaikka herra hyväksyisi kaikki ehdokkaat, ei hän välttämättä saa tavallista enempää matcheja naisilta.

https://www.facebook.com/LADbible/videos/2988469224533581/