Vauva yritti syödä väsyneenä – sotkuvideosta tuli nettihitti

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten syömisen katseleminen on hellyttävää. Vauvat ja taaperoikäiset nauttivat ruoalla sotkemisesta ja sen tunnustelemisesta käsillään ennen kuin he laittavat sapuskaa suuhunsa. Todella huvittava näky vanhemmille on usein pikkuinen lapsi, joka on nälkäinen ja väsynyt.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa nälkäinen vauva yrittää syödä ateriaansa, mutta se on samalla todella väsynyt. Vauva istuu syöttötuolissaan ja kerää ruokaa käteensä. Vauva syö silmät kiinni ja hieroo spagettia milloin suuhunsa ja milloin muualle.

Vauva syö spagettia antaumuksella hieroen sitä rintaansa ja kasvoilleen, josta ruoka välillä onnistuu kulkeutumaan myös suuhun. Sanotaan, että vauvat näyttävät välillä kömpelöissä toimissaan kuin humalaisilta aikuisilta. Tämä näky muistuttaakin hämmentävän paljon aamuyöllä pikaruokaravintolan pöydissä ruokailevia väsyneitä juhlijoita.