Koira keksi ovelan tavan saada hipsutuksia – käytti omistajan käsilaukkua apuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat todella ovelia halutessaan jotain ja oppivat nopeasti pyytämään omistajilta sitä. Varsinkin hipsutuksia ja hellyyttä kaipaavilla kissoilla ja koirilla on usein hyvin selkeä tapa näyttää milloin ihmisten tulee rapsutella niitä.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa kekseliäs koira on oivaltanut tavan, jonka avulla se ei tarvitse ihmisiltä osallistumista sen silittelemiseen. Alyssa Antal on julkaissut YouTube-kanavallaan videon koirastaan, joka on kääntynyt naisen käsilaukun puoleen haluttuaan hipsutuksia.

Tuolin selkänojalla roikkuu käsilaukku, jossa on paljon pitkiä hapsuja. Koira kävelee hitaasti laukun alta niin, että hapsut osuvat sen selkään. Koira nauttii selvästi kevyestä hipsutuksesta kävellessään laukun alta silmät kiinni kerta toisensa jälkeen.