Stara käsilaukku

Viihdeuutiset

Nainen näki tiellä kuolleen kissan – teki siitä käsilaukun

Kerroimme aiemmin miehestä, joka oli tehnyt menehtyneestä kissastaan kauko-ohjattavan kopterin. Nyt verkossa leviää erikoinen kuva käsilaukusta, jonka Uudessa-Seelannissa asuva nainen on tehnyt huutokaupattavaksi.

Christchurchissa asuva Claire Hobbs on The Telegraph -lehden mukaan ammatiltaan eläinten täyttäjä. Kun hän oli nähnyt tiellä auton alle jääneen kissan, hän ei voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseen. Nainen päätti ikuistaa kissan raadon ja muuttaa sen käsilaukuksi.

Claire Hobbs myy käsilaukkua Trademe-sivuston huutokaupassa, joka sulkeutuu keskiviikkona. Kissakäsilaukun aloitushinta on 1.400 dollaria. Nainen luonnehtii laukkua täydelliseksi valinnaksi tytölle, jolla on jo kaikkea. Laukku kestää Hobbsin mukaan vuosia kunhan siitä pidetään hyvää huolta.

Nainen vakuuttaa, että kissaa ei satutettu tai tapettu laukkua varten vaan hän löysi sen tieltä. Hobbs on saanut laukun tekemisen vuoksi paljon kritiikkiä osakseen mikä onkin ymmärrettävää. Teoksen nähneiden mielestä eläinten täyttäminen on eri asia kuin niiden muuttaminen käyttötavaraksi, minkä vuoksi moni on hermostunut Hobbsin käsityöstä.

Lux Viihdeuutiset

Maailman kallein käsilaukku myyntiin – hinta omakotitalon verran

Hermès-muotijätin johtohahmona tunnettu Jean-Louis Dumas suunnitteli Birkin-laukkumalliston aikoinaan Jane Birkinille. Laukusta on sen jälkeen tullut yksi muotimaailman tunnetuimmista luksusasusteista. Nyt myyntiin on tulossa maailman kallein käsilaukku – ja Birkinin mallistosta totta kai.

JustLuxe-sivusto uutisoi krokotiilinnahasta valmistetusta luksuslaukusta, jonka hintalappu on 264.150 euroa. Kyseessä on maailmanennätyksen tekevä käsilaukku, sillä summa on suurempi kuin mitä käsilaukusta on maksettu. Tuotetta myy Privé Porter, joka on saanut laukusta toimeksiannon yksityiseltä keräilijältä.

Äärimmäisen harvinaisessa Birkin-laukussa on 18 karaatin valkokultaa ja timantteja. Laukku on ostettu vuonna 2008 Hermésin liikkeestä New York Citystä. Laukku maksoi ostohetkellä 319.000 euroa, ja sitä on säilytetty käyttämättömänä alkuperäisessä pakkauksessaan. Nyt laukku myydään ensimmäistä kertaa julkisesti.

Kerroimme äskettäin, että Hermés-muotitalon suunnittelemat Birkin-luksuslaukut ovat joutuneet huonoon valoon asiakkaiden keskuudessa. Netissä on julkaistu useita videoita, joissa krokotiilejä kidutetaan ja nyljetään luksulaukkujen takia. Monet vaikutusvaltaisista julkisuuden henkilöistä ovat ilmoittaneet boikotoivansa Birkinin krokotiilinnahkaisia laukkuja ja asusteita.