Onnea! Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat terveen pojan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat kaksi vuotta sitten tyttären, jonka nimeksi annettiin Wytt Isabelle Kutcher. Nyt kolmihenkinen perhe on kasvanut jälleen yhdellä, kun Kunis on synnyttänyt heille pienen poikavauvan.

33-vuotiaan Mila Kunisin raskautta moni on voinut seurata lehdistä, kun nainen on ihastuttanut kasvavalla vauvamasullaan ja rennolla raskaustyylillään. Keskiviikkona Kunis synnytti heidän perheeseensä toisen lapsen, joka on terve poika. Pariskunta on perheenlisäyksestä innoissaan, mutta E! News -sivuston mukaan Ashton Kutcher on myös kauhuissaan uudesta tulokkaasta.

Ashton Kutcher on sanonut, että vaikka he ovatkin onnistuneet pitämään yhden lapsen vastasyntyneestä kaksivuotiaaksi asti hengissä, toisen vastasyntyneen kasvattaminen on silti hurja ajatus. Pariskunta on yrittänyt selittää toisen vauvan tuloa pienelle Wyatt-tyttärelle, mutta vanhemmat silti luulevat, että tyttö on odottanut Kunisin vatsasta uutta nukkea.