Dubaihin avattiin valtava kelluva vesipuisto

Matkailu Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Öljyllä rikastuneessa Dubaissa kaikki on tunnetusti suurta ja näyttävää. Turistien suosimaan emiraattiin avattiin taannoin uusi näyttävä vetonaula vesileikkien ystäville.

Dubain Jumeirah-rannan tuntumassa sijaitsee DubaiTag-niminen vesipuisto. Se koostuu ilmalla täytettävistä ja kelluvista osista, jotka muodostavat yhdessä valtavan kokonaisuuden. Puistoon päästään tutustumaan Youtubessa julkaistulla videolla.

Dubai-tekstin veden pinnalle muodostvassa DubaiTagissa on muun muassa esterata ja lukuisia hyppytorneja. Saksalaisen Wibit Sports -yrityksen valmistama kelluva vesipuisto on Design Boom -sivuston mukaan peräti 77 metriä pitkä ja 35 metriä leveä, ja sen päällä voi olla samanaikaisesti 200 henkeä.