Freesi look hiuksiin – avuksi hammasharja ja kuivashampoo

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aamulla laittautuneet naiset saattavat pettyä iltapäivän tullen omaa kuvaansa peilistä katsoessaan. Olipa sitten koulussa, toimistotöissä tai rakennustyömaalla siivoamassa, saattavat hiukset näyttää päivän jälkeen epäsiisteiltä. Nyt tähän on olemassa helppo vinkki.

Hiukset saa näyttämään raikkailta ja puhtailta kuivashampoon avulla. Mikäli niksiin ottaa mukaan hammasharjan, saa hiuksista entistäkin kauniimmat. PureWow-sivuston julkaisemalla videolla näytetään, kuinka kuivashampoota ruiskutetaan hammasharjaan.

Hammasharjaa käytetään tupeerauskamman tavoin ja se poistaa hiusten juurissa olevaa rasvaisuutta. Tiheällä harjalla saa hiuksen tuuheammiksi ja ilmavammiksi. Vinkki on oiva etenkin suomalaisten talviolosuhteisiin, kun hiukset ovat lähes aina länässä tai pasmoilla pipon käyttämisen jälkeen.