Kanye West ei saanut tavata lapsiaan – teki uutta musiikkia osastolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West toimitettiin taannoin psykiatriseen hoitoon. Mies on kärsinyt vakavista hallusinaatioista. Hän käyttäytyy jopa vaimonsa Kim Kardashianin mukaan niin vainoharhaisesti, että lapset eivät saa tavata isäänsä. Nyt Kanye on jo päässyt kotiin.

People-lehti kertoi, että Westin ollessa vielä sairaalassa Kim Kardashian vietti päivittäin useita tunteja hänen seurassaan. Kanye toipui Kalifornian yliopistollisen sairaalan Resnickin neuropsykiatrisella osastolla, jonne pariskunnan lapsilla ei ollut asiaa.

Lähipiirin mukaan Kim oli ainoa henkilö, johon Kanye tällä hetkellä luottaa. Räppärillä on useita eri lääkityksiä ja niiden annoskokoja pohditaan parhaillaan. Vaikka Kanye West ei ollut sairaalassa oma itsensä, hän pystyi tekemään töitä ja uutta musiikkia sairaalapedistä käsin.