Liam Payne tapasi 10 vuotta vanhemman Cherylin jo 14-vuotiaana – iski silmää koe-esiintymisessä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -yhtyeen 23-vuotias jäsen Liam Payne seurustelee itseään kymmenen vuotta vanhemman laulaja Cheryl Fernandez-Versinin, eli tutummin Cheryl Colen kanssa. Ensimmäistä lastaan yhdessä osottava pariskunta näyttää olevansa onnensa kukkuloilla tällä hetkellä.

Nyt verkossa on alkanut leviämään pieni katsaus menneisyyteen, kun Liam Paynen ensimmäinen koe-esiintymisvideo on alkanut saamaan uudelleen huomiota. Kyseessä on Liamin koe-esiintyminen vuoden 2008 X Factor -ohjelmaan, jonka tuomaristossa nykyinen rakas Cheryl Cole tällöin istui.

Liam Payne on videolla vasta 14-vuotias, mutta flirttailee silti jo tosimiehen elkein Cherylille, joka on ollut tuohon aikaan 24-vuotias. Liam iskee laulun aikana naiselle silmää, minkä jälkeen Cheryl sanoo hymyillen Liamille, että hän on todella suloinen. Kaksikko ei olisi varmasti vielä tuolloin voinut ajatella lähes kymmenen vuotta myöhemmin rakastuvansa ja odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.