Stara X Factor

Viihdeuutiset

X Factor -tyttöbändin jäsen paljasti: ”Olemme kuin orjia!”

Fifth Harmony -niminen tyttöbändi nousi vuoden 2012 tuotantokaudella Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta. Nyt yhtye on fanien yllätykseksi ilmoittanut, että heidän jäsenensä Camila Cabello on päättänyt jättää tyttöbändin ja erota yhtyeestä.

19-vuotias Camila Cabello on kertonut halunneensa lähteä Fifth Harmony -yhtyeestä aloittaakseen oman soolouransa vuoden vaihduttua. Asiasta tuli kuitenkin julkinen jo aiemmin, eikä ero näytäkään tapahtuneen enää kovin ystävällisissä merkeissä.

Fifth Harmony julkaisi Instagram-tilillään kaksi kuvaa lausunnoista, jotka he halusivat tilanteesta antaa. Cabello on kuitenkin omassa kirjeessään kieltänyt tiedotteessa annetut väitteet ja kertonut halunneensa vain jatkaa omaa uraansa nyt soolona niin kuin hän on aina unelmoinut tekevänsä.

Erouutisten jälkeen yhtyeessä on kuohunut myös muullakin tavalla, koska mediassa on levinnyt Twitterissä julkaistu äänite, jossa The Sun -lehden mukaan yhtyeen jäsen Lauren Jauregui valittaa heidän työtahdistaan. Äänitteestä voi kuulla miten nainen kertoo itkuisena, että heillä teetetään töitä kuin orjilla.

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on

Viihdeuutiset

Tyttöbändin fanit rukoilevat: ”Demi Lovato, pelasta yhtye!”

Fifth Harmony -niminen tyttöbändi nousi vuoden 2012 tuotantokaudella Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta. Yhtye ilmoitti fanien yllätykseksi aiemmin, että heidän jäsenensä Camila Cabello on päättänyt jättää tyttöbändin ja erota yhtyeestä.

Erouutisten jälkeen mediassa levisi Twitterissä julkaistu äänite, jossa yhtyeen jäsen Lauren Jauregui valittaa heidän työtahdistaan. Äänitteestä voi kuulla miten nainen kertoo itkuisena, että heillä teetetään töitä kuin orjilla.

Fanit ovat tästä päätelleet, että Cabellokin on eronnut liian tiukan työtahdin vuoksi. Fanit ovat kuitenkin keksineet asiaan ratkaisun ja alkaneet painostamaan tyttöbändin X Factor -ohjelmassa koonnutta Demi Lovatoa.

Demi Lovatolla on Safe House -niminen levy-yhtiö, jota Fifth Harmonyn jäsenet rukoilevat tulemaan tyttöbändin pelastukseksi. Fanit ovat nostaneet Twitterissä #DemiSave5HSafeHouse -aihetunnisteen suosituksi yrittäessään painostaa Demi Lovatoa pelastamaan tyttöbändi huonolta levy-yhtiöltä omaan talliinsa ennen kuin naiset luovuttavat kokonaan.

Viihdeuutiset

Jahmene Douglas on uusi X Factor -sensaatio

Laulu- ja esiintymiskilpailuissa kuten Idols ja X Factor nähdään laulajakokeilaita laidasta laitaan. Joidenkin itsetunto on turhan korkealla heikkoihin laulutaitoihin nähden, toiset taas jännittävät aivan turhaan.

Kuva: YouTube

21-vuotias supermarketissa työskentelevä Jahmene Douglas onnistui yllättämään niin tuomarit kuin yleisönkin brittien X Factor UK -ohjelmassa. Moni tuskin osasi odottaa millainen ääni ujon ja hermostuneen oloisesta miehestä pääsikään, kun hän sai käteensä mikrofonin ja häntä pyydettiin esittelemään maailmalle laulutaitojaan.

– Tuttuni tietävät minun olevan jatkuvasti hermostunut, Jahmene toteaa X Factor -juontajalle.

Hermostuneisuudelle ei tosin ole syytä ainakaan miehen laulukykyjen puolesta. Miehen laulu näyttää sulattavan tuomaristossa istuvan Pussycat Dolls -tähden Nicole Scherzingerin sydämen täysin – ja hän tuskin on ainoa.

– Tiedätkö mitä? Olet uskomaton. Jahmene, sinulla on ”X Factoria”. Tätä me etsimme ja uskon että tähti on syntynyt, tuomari Louis Walsh ylistää.