Saara Aalto teki sen taas! Joulukappale vertaansa vailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajalupaus Saara Aalto kilpailee parhaillaan Britannian X Factor -kilpailun semifinaaleissa jatkopaikasta. Hetki sitten hän nousi lavalle Lontoon Fountain Studioilla miljoonien televisiokatsojien edessä ja lunasti jälleen suuret odotukset kirkkaasti.

Tänään suoran finaalilähetyksen teemana on joulu, ja nyt oli Saaran vuoro esittää kappaleensa. Hänen valintansa oli erittäin onnistunut Mariah Careyn klassikkohitti All I Want For Christmas Is You, joka valittiin aikoinaan koko 90-luvun suosituimmaksi joululauluksi Britanniassa. Yleisö ja tuomaristo osoittivat odotetusti suosiotaan koko kisan suosituimmalle tähdelle.

Heti esityksen aluksi Saara nostetttiin esiin laulajana, joka tulee Joulupukin kotimaasta. Siten Suomi hyötyy selkeästi Aallon menestyksestä, koska Iso-Britannnia on merkittävä joulumatkojen järjestäjä Suomeen. Samalla esitettiin kuvamateriaalia Suomen suurlähetystöstä.

Tuomaristosta jokainen oli innoissaan Saaran esityksestä. Hänen todettiin olevan poikkeuksellisen monipuolinen esiintyjä, joka voi esittää mitä tahansa musiikkityyliä.

Ensinmainittu kappale on Mariah Careyn vuonna 1994 julkaisema maailmankuulu jouluhitti, joka soi tänäkin jouluna miljoonia kertoja ympäri maailmaa. Kappale on sittemmin levytetty uudelleen monien eri artistien toimesta ja se on yksi suosituimpia joululauluja. Aikoinaan kappale nousi Top 3 -listoille lukuisissa maissa ja Iso-Britanniassa se valittiin 1990-luvun suosituimmaksi joululauluksi.

Toisena kappaleena Saara esittää tänään Sian vuonna 2014 julkaiseman Chandelier-jättihitin, joka on yksi viime vuosien suurimmista kansainvälisistä hiteistä. Lyriikallisesti melko synkkä kappale on laulullisesti erittäin haastava, joten Saara Aalto pääsee jälleen näyttämään poikkeuksellisen hyvät laulunlahjansa. Saaran jatkoonpääsy selviää huomenna illalla.