Joulun rumin villapaita? ”Harambe rakasti joulua”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi tämän vuoden suurimmista somekohuista on liittynyt Harambe-gorillan kuolemaan. Yhdysvalloissa Ohion Cincinnatin eläintarhassa asunut eläin lopetettiin puiston henkilökunnan toimesta, kun kolmevuotias poika putosi gorillan aitaukseen.

Moni on pitänyt Haramben kohtaloa valitettavana ja epäoikeudenmukaisena, minkä vuoksi Harambea on haluttu muistaa vaatimalla esimerkiksi uusien gorillavauvojen nimeämistä Harambeksi. Nyt gorillan muistolle on myös tehty tämän joulun surullisin villapaita, jossa lukee teksti: ”Harambe Loved Christmas”.

Amerikkalaisen perinteen mukaan jouluna tulee pukeutua mahdollisimman koristeellisiin ja rumiin villapuseroihin. Fresh Brewed Tees -niminen yritys on tehnyt näistä omat versionsa, joista yhdessä muistellaan Harambea. Myös Kanye Westin iso ego on kuvailtuna yhteen collegepaitaan, jossa lukee räppärin kuvan kera teksti: ”I Made Xmas Famous”.

Fresh Brewed Tees
Fresh Brewed Tees
Fresh Brewed Tees
Fresh Brewed Tees