Saara Aallon finaalikumppanit selvillä – suosikkiartisti passitettiin kotiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saara Aalto teki tänään suomalaista musiikkihistoriaa selviytymällä Britannian X Factor -kilpailussa upeasti finaaliin. Tänään nimittäin selvisi mitkä kolme osallistujaa kisailevat ensi viikolla Wembleyllä koko kilpailun voitosta.

Saara Aalto saapuu maanantaina 5.12. Suomeen ja esiintyy Senaatintorilla Helsingissä.

Saaran lisäksi finaalissa ovat 5 After Midnight -yhtye ja Matt Terry. Heistä Terry joutui tänään kilpailemaan vielä uudelleen kaksintaistelun Emily Middlemasin kanssa.

18-vuotias Emily passitettiin lopulta kotimatkalle tuomariston päätöksellä. Teinilaulajattaren suosion on Britanniassa suurta, mutta sekään ei ikävä kyllä riittänyt kovatasoisen kilpailun finaalipaikkaan.

Saara Aalto on ollut jo viikkojen ajan kilpailun voittajasuosikki, kun brittikatsojat ovat siirtyneet kannattamaan maanmiestensä ja -naistensa sijaan suomalaista supertähteä. Viime päivinä myös mediat ovat ryhtyneet sovittamaan mahdollista voittajan viittaa Saaran harteille.