Saara Aalto TAAS jatkossa! Taistelee nyt X Factorin voitosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiyleisö on saanut viime viikkoina ihastella poikkeuksellisesti suomalaista kilpailijaa huippusuositussa realitykilpailussa, kun Saara Aalto on vallannut Fountain Studiot ja brittikatsojien sydämet viikko toisensa jälkeen. Niin tälläkin viikolla.

Aalto selvisi viime viikolla X Factor -kilpailussa jo neljän semifinalistin joukkoon, ja eilen hän taisteli paikasta kärkikolmikossa esittämällä All I Want For Christmas Is You ja Chandelier -kappaleet jouluteemaisessa lähetyksessä.

Saara Aalto saapuu maanantaina 5.12. Suomeen ja esiintyy Senaatintorilla Helsingissä.

Molemmat esitykset olivat menestyksiä, minkä myös tuomaristo osoitti ylistämällä Saaraa vuolaasti. Esitysten jälkeen alkoi vuorokauden kestävä äänestysaika, jonka tulokset kuultiin juuri.

Saara selvisi jälleen kerran sensaatiomaisesti jatkoon, ja hän on nyt jo kolmen parhaan kilpailijan joukossa taistelemassa koko kilpailun voitosta. Toisena suoraan jatkoon yleisöäänten perusteella selvisi 5 After Midnight -yhtye. Viimeisestä jatkopaikasta joutuvat nyt kamppailemaan Matt Terry ja Emily Middlemas.

Saara Aalto on ollut jo viikkojen ajan kilpailun voittajasuosikki, kun brittikatsojat ovat siirtyneet kannattamaan maanmiestensä ja -naistensa sijaan suomalaista supertähteä. Viime päivinä myös mediat ovat ryhtyneet sovittamaan mahdollista voittajan viittaa Saaran harteille. Saara on jo nyt kiinnitetty varmuudella mukaan myös ensi vuonna järjestettävälle massiiviselle X Factor -kiertueelle.