Varo näitä ovelia varkaita – kissat rakastavat rahaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat innostuvat monesti leikkimään paperilla ja pitävät muutenkin kaikesta rapisevasta. Nyt verkossa on kuitenkin nähty useita hämmentäviä esimerkkejä siitä miten paljon setelit kiinnostavat kissoja.

YouTube-videolla nähdään hauska kooste, jossa kissat ovat jääneet kiinni itse teosta. Kissat varastavat omistajiltaan rahaa, mikä on ilmeisesti omistajilla ollutkin jo hyvin tiedossa, koska he ovat osanneet odottaa tätä ja kuvata kyseistä hetkeä puhelimillaan.

Jostain syystä raha kiinnostaa kissoja todella paljon. Kolikkojen nappaamisen pöydältä voi vielä ymmärtää, koska ne kilisevät hauskasti ja pyörivät osuessaan maahan. Moni kissoista on kuitenkin enemmän setelien perään ja osaa etsiä ne vaikka housujen taskuista, lompakoista tai kiinni olevista piirongin laatikoista.