Dubai yöllä kymmenestä kilometristä – kaunis näky!

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lentäjät pääsevät nauttimaan maapallon monimuotoisuudesta lintujen perspektiivistä. Lentäjä Khalifa Al-Thani on nyt ikuistanut Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suurimman kaupungin yövalaistuksen. Näky saa huokaisemaan ihastuksesta.

Taivaankannen maisemia ihaileva A380-lentokoneen pilotti Khalifa Al-Thani on julkaissut valokuviaan kauneutta arvostavien ihasteltavaksi. Hänellä on harvinaislaatuinen mahdollisuus kuvata kaupunkien valaistuksia yläilmoista. Dubai näyttää yöaikaan varsinaiselta valomereltä.

Daily Mailin mukaan lentäjän upeita otoksia on ihasteltu sosiaalisessa mediassa. Osa kuvan kommentoijista on kuitenkin pyytänyt, että matkustajakoneen pilotti keskittyisi ennemmin lentämiseen kuin valokuvaamiseen.