50 Centin exästä fitness-kaunotar – käänsi nyt katseita rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown seurusteli aikoinaan jonkin aikaa mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Nainen ryhtyi eron jälkeen seurustelemaan näyttävän miesmallin kanssa, mistä Brown raivostui julkisesti. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on laantunut, mutta Karrueche on jäänyt julkisuuteen.

Parhaillaan Karrueche lomailee Miami Beachilla, jossa hänet ikuistettiin viikonloppuna bikinikuviin paparazzien toimesta. Julkkiskaunotar näytti nauttivan silminnähden rantaelämästä. Aiemmin Karrueche kertoi tavoittelevansa upeaa fitness-vartaloa.

Karrueche Tran kiinnitettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäiseen elokuvarooliinsa Dinner with the Stankershets -komediaelokuvaan. Elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash