Kuvailmiö leviää verkossa – omista kasvoista Kuu taivaalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää aina toisinaan huvittavia valokuvailmiöitä ja villityksiä, joihin ihmiset ottavat innoissaan osaa. Tällä kerralla valokuvaa ottaessa ei tarvitse onneksi vaarantaa henkeään minkään vaarallisen kuvauspaikan vuoksi vaan kuva otetaan vessapaperirullan avulla.

Uusi kuvavillitys leviää sosiaalisessa mediassa kun ihmiset ottavat vessapaperirullan avulla kuvia, jotka saavat heidän päänsä näyttämään taivaalla loistavalta Kuulta. Kuva otetaan niin, että vessapaperirulla asetetaan kameran eteen ja kasvot asetetaan sopivalle etäisyydelle rullan toiselle puolella.

Lopputulokset ovat olleet todella huvittavia kun ihmisten päät näyttävät aivan mustalla yötaivaalla loistavalta Kuulta. Kuuselfiet leviävät tällä hetkellä nopeasti Twitterissä, jossa niitä voikin löytää jo pilvin pimein.