Saara Aallon Helsingin yllätyskeikka huipentuu näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajasensaatio Saara Aalto esiintyy hetken kuluttua kansanjuhlassa Helsingin Senaatintorilla, jonne hän paljasti saapuvasta vasta eilen illalla. Paikalla on jo nyt tuhansia ihmisiä odottamassa suosikkilaulajan keikkaa.

Senaatintori here I come!!! ?❤️ See you soon!!! Thank you for the drive #thebestornothing #maybach @mbsuomi @TheXFactor @

A photo posted by Saara Aalto (@saaraaalto) on

Staran saamien tietojen mukaan paikalla on myös muhkea kattaus pyrotekniikkaa, eli hetken kuluttua muun muassa YLE Areenassa suorana lähetyksenä nähtävässä esiintymisessä nähdään myös näyttäviä räjähdyksiä. Pyrotekniikkaa ammutaan Helsingin ydinkeskustan taivaalle kirkon portaiden yläosassa olevalta kiveykseltä käsin. Paikalle on jo ennen Saaraa saapunut tuhansien fanien lisäksi esimerkiksi Joulupukki.

Saaran noin vuorokauden kestävä Suomen visiitti kuvataan X Factor -tuotantotiimillä ja esitetään ensi viikonloppuna miljoonille katsojille. Kuvaukset olivat käynnissä jo muun muassa lentokoneessa ja Helsinki-Vantaan lentokentällä, jonne Saara Aalto saapui kuvausryhmän ja ohjelman juontajan kanssa tänään iltapäivällä.