Sean Pennin stalkkeri pidätettiin – ui meren kautta tähden kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-palkittu näyttelijä Sean Penn on yhdysvaltalainen pitkän linjan näyttelijä ja elokuvaohjaaja. Mies on tällä hetkellä sinkku erottuaan viime vuonna suosikkinäyttelijä Charlize Theronista. Yksi miehen pakkomielteisistä faneista on nyt pidätetty.

TMZ uutisoi Sean Pennia piinanneesta naisesta, joka on lopulta lähtenyt poliisien huomaan. Nainen oli uinut Sean Pennin Malibussa sijaitsevan kodin rannalle kaksi kertaa kahden päivän aikana. Sen jälkeen nainen oli mennyt miesnäyttelijän asuntoon sisään.

Tyynessä valtameressä uimisen lisäksi nainen on soittanut Sean Pennille noin 50 kertaa yhden vuoden aikana. Hän on lähetellyt miehelle myös sähköposteja. 51-vuotias stalkkeri uskoo olevansa romanttisessa suhteessa näyttelijän kanssa. Nainen vapautui vankilasta maksettuaan 150.000 dollarin takuusumman.

#acting #actor #character #hollywood #seanpenn #dinasty

A photo posted by @boboboout on