Kim Kardashian ja Kanye West poistuvat julkisuudesta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosi 2016 kirjoitetaan historiankirjoihin aikakautena, jolloin kauppojen aukioloajat vapautettiin Suomessa, Orlandossa ammuskeltiin yökerhossa, kuorma-auto ajoi väkijoukkoon Nizzassa, Anttila meni konkurssiin, Särkänniemen delfiinit muuttivat, Rio Janeirossa järjestettiin kesäolympialaiset, Iso-Britannia päätti erota EU:sta ja Donald Trump valittiin Yhdysvaltain presidentiksi.

Vuosi 2016 muistetaan myös julkkismaailman tunnetuimman perheen ongelmista, kun Kim Kardashian joutui ryöstön uhriksi Pariisissa ja hänen aviomiehensä Kanye West päätyi psykiatriseen hoitoon. Kulunut vuosi on ollut raskas monille maailman ihmisille, joten ei liene ihme, että osa maailman kansalaisista haluaa rahoittua loppuvuoden ajaksi. Näin tekee myös Kardashian-Westin perhe.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ilmoittaneet poistuvansa julkisuudesta loppuvuoden ajaksi. Page six -lehti uutisoi, että he toivovat asioiden lähtevän sujumaan kevyemmin ja paremmin ensi vuonna. Seurapiirihenkilöiden suunnitelma kuulostaa järkevältä ratkaisulta ja energia keskitetään kotiin ja lähipiiriin. Joulu on erinomaista aikaa panostaa erityisesti oman perheen hyvinvointiin.

Tonight

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on