Nyt puhuu kengurua nyrkillä turpaan lyönyt mies!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka australialainen mies iski nettivideolla kengurua nyrkillä turpaan sen napattua kiinni hänen koiransa. Nyt Daily Mail Australia on paikallistanut videon miehen, joka paljastui eläintarhan henkilökuntaan kuuluvaksi mieheksi, joka oli tapahtumahetkellä metsästysreissulla ystäviensä kanssa.

Taronga Zoossa elefanttien kanssa työskentelevä 34-vuotias Greig Tonkins huomasi autostaan, että suurikokoinen kenguru oli saanut hänen Max-koiransa kiinni ja pahoinpiteli sitä voimakkailla jaloillaan. Videolla nähdään miten miehen juostessa kengurua ja koiraa kohti tämä iskee vielä kerran takajaloillaan koiraa ennen sen vapautumista.

– Koira ei halunnut olla mukana siinä mitenkään. Se yritti vain paeta kengurulta ja silloin kenguru otti koiran kiinni. Ihmiset väittivät somessa, että surmasimme kengurun myöhemmin. Se on naurettavaa. Iskin sitä vain viedäkseni sen huomion toisaalle koirasta, Greig Tonkins kertoi Daily Mail Australia -lehdelle.

Mies ystävineen ihmettelee kovasti kommentteja, joiden mukaan hän olisi tehnyt jotain väärin. Miehen itsensä mukaan nyrkinisku oli välttämätön, ettei kenguru olisi enää hyökännyt hänen ja koirien kimppuun. Iskun jälkeen eläin ymmärsikin lähteä pakosalle ja jätti miehen koirineen rauhaan.