Hämmentävä jouluherkku – paistinliemen ja wasabin makuiset karkkitangot lanseerattiin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Punavalkoiset karkkitangot eivät lukeudu Suomessa yleisimpiin joulukoristeisiin, mutta ne ovat tulleet monille tutuiksi esimerkiksi amerikkalaisesta ja brittiläisestä populaarikulttuurista. Nyt verkon käyttäjiä hämmentävät erikoisen makuiset karkkikepit.

Archie McPhee -yhtiön karkkitangot maistuvat sokerin sijaan suolaisille ruoka-aineksille. Tarjolla on muun muassa paistinkastikkeelle, suolakurkulle, wasabille ja pekonille maistuvia makeisia.

Suolakurkku ja wasabi eivät todennäköisesti ole monien ensimmäisenä jouluun yhdistämiä makuja. Karkkitankojen tarkoituksena lieneekin pääasiassa se, että niillä voi jekuttaa esimerkiksi pahaa-aavistamattomia työkavereita pikkujouluissa.

Archie McPhee
Archie McPhee
Archie McPhee
Archie McPhee