Itsetuhoinen pulu videolle – hyppäsi katolta maahan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venjällä kaverukset saivat videolle erikoisen tilanteen seuratessaan rakennuksen katolla olevaa pulua. Pulu näytti selvästi pohtivan mitä se tekisi ja näytti empivän lentoon lähtemistä. Tilannetta seuranneet kuvasivat lintua videolle, koska halusivat varmasti nähdä mitä se tekisi seuraavaksi.

Kaverukset saivat erikoisen tilanteen nauhalle kuvatessaan pulua. Pulu katselee rakennuksen katon reunalta alas lumen peittämää maata ja ottaa lopulta pari askelta lähemmäksi katon reunaa. Lopulta pulu päättää hypätä, mutta se ei jostain syystä avaakaan siipiään.

Kommentoijat ovat epäilleet, että videon kuvanneet ovat tehneet linnun siiville jotain minkä vuoksi se ei avaa niitä. Yksi videolla kuuluvan puheen ymmärtänyt on kuitenkin kommentoinut, että kuvaajatkin ovat olleet todella yllättyneitä linnun käytöksestä ja siitä, että se hyppäsi katolta avaamatta siipiään.