Kannabiskokki yhdisti kaksi suurinta intohimoa – ruoan ja hampun

Lifestyle Lux Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisen vuoden lääkäriopiskelija Christopher Sayegh lopetti opintonsa ja vaihtoi uraansa kokiksi. Mies on aina rakastanut tyylikästä ruoanlaittoa. Toinen hänen intohimoistaan on kannabis. Nykyisin 24-vuotias yrttikokki luo luksusluokan annoksia Los Angelesissa.

Huippukokki haluaa antaa ihmisille tajunnanräjäyttävän makuelämyksen, jossa yhdistetään loppuun hiottuja ja puhtaita raaka-aineita sekä kannabiksen eri ainesosia. Yksi kymmenen lajin kannabiksella höystetty illallinen maksaa 500 dollaria, eli noin 460 euroa. Annoskokonaisuuden nauttimista on kuvailtu ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

Sayeghin käyttämä kannabis on testattu turvalliseksi laboratorio-oloissa. Kokki on muodostanut tarjoilemastaan illallisesta sykähdyksittäin eteenpäin puskevan kokonaisuuden, joka vie syöjänsä herkulliseen olotilaan. Kannabiskokki valmistaa illallisia tilauksesta ja suunnittelee teemaravintolan avaamista Yhdysvaltojen Kaliforniaan, Barcroft TV uutisoi.