Raju lehtiväite: Kim Kardashian harkitsee avioeroa Kanye Westistä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina monin tavoin kovia kokenut maailman seuratuin julkkispari Kim Kardashian ja Kanye West ilmoittivat äskettäin vetäytyvänsä julkisuudesta, kun Kanye oli päässyt psykiatrisen sairaalan pakkohoidosta. Nyt yhdysvaltalainen kohulehti Us Weekly väittää Kimin harkitsevan avioeroa.

Us Weekly tunnetaan kohuväitteistä, jotka eivät ole lopulta pitäneet paikkaansa. Nyt lehti raportoi, että sen lähteiden mukaan Kim on ottanut etäisyyttä artistimieheensä tämän päästyä sairaalahoidosta yhdeksän päivän hoitojakson jälkeen.

Kimin kerrotaan esimerkiksi pitävän lapsensa erossa näiden isästä. Kanye oli kuitenkin mukana Saint-lapsensa synttäreillä.

Lehden haastatteleman lähteen mukaan Kim ei tee päätöstä avioerosta ennen kuin Kanye West on toipunut. Siihen saakka hänen kerrotaan olevan aviomiestään tukeva vaimo. Myös Kim Kardashian on vältellyt julkisuutta siitä saakka kun hänet ryöstettiin aseella uhaten Pariisissa 3. lokakuuta.