Suomalaiskuvasta nettihitti: ”Kukaan ei tulisi Helsinkiin marraskuussa, paitsi…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä järjestettiin viime viikolla Slush-tapahtuma, jossa oli esillä valtaisa joukko lupaavia startup-yrityksiä ja tulevaisuuden tekijöitä. Helsingin Messukeskukseen saapujia tervehdittiin portilla poikkeuksellisella banderollilla, josta on nyt tullut maailmanlaajuinen nettihitti.

New Zealand Herald
New Zealand Herald

Valokuva banderollista julkaistiin ensin Reddit/Imgur-palvelussa, jossa väitettiin kuitenkin virheellisesti, että kuva olisi ikuistettu Helsinki-Vantaan lentokentällä. Todellisuudessa se oli ikuistettu Messukeskuksessa. Banderolli on saanut lähes yksinomaan positiivista palautetta rohkeudestaan.

Sisääntulossa oleva banderolli nähdään (ajassa 00:20) myös Staran videoinsertissä Jaajo Linnonmaan uudesta startupista. Katso video tästä alta.

Kuva lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, josta se on nyt päätynyt myös moniin ulkomaisiin verkkomedioihin. Siitä ovat uutisoineet ainakin Indy100 ja The Independent ja Uudessa-Seelannissa New Zealand Herald.

The Independent
The Independent