Vaimo löysi aviomiehensä Tinderistä – seuraus hakee vertaistaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harva sinkkunainen kiinnostuu 29-vuotiaasta miehestä, jonka kerrotaan olevan naimisissa ja kahden lapsen isä. Mikäli informaatioon lisätään tieto pienestä peniksestä ja mahdollisesta sukupuolitaudista, lyhenee rakastajattarista koostuva jono minimiin. Tämä oli ilmeisesti erään vaimon tarkoituksena.

Mike-niminen mies oli tehnyt profiilin Tinderiin. Jo valmiiksi varattu mies etsi seuranhakupalvelusta satunnaista suhdetta, vaikka hänellä oli kotona oma perhe. Miehellä ei ilmeisesti ollut tarpeeksi tahtoa ja järkeä parantaa omaa suhdettaan vaimoonsa tai ottaa eroa ennen vieraiden naisten vikittelemistä, ja lopulta vaimo sai tietää miehen puuhista.

Nainen hakkeroi pääsyn Miken tilille ja muutti herran esittelytekstiä radikaalisti. Hän kirjoitti esittelyyn, että varatulla miehellä oli pieni ja sukupuolitaudilla varustettu penis.

Tekstissä luki myös, että vaimo oli löytänyt profiilin deittisovelluksesta ja muokannut kuvausta ilman, että Mike tietää asiasta. Naiset ovat sittemmin lähettäneet ihmismuodon ottaneelle mätäpaiseelle läjäpäin vihaviestejä, Hollywood Gossip uutisoi.

Tinder
Tinder