Rita Oran alusvaatekuvat paljastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rita Oran fanit ovat odottaneet kärsivällisesti jo neljä vuotta, että naisen uusi albumi julkaistaisiin. 26-vuotias kaunotar nousi julkisuuteen kunnolla vuonna 2012 How We Do (Party) -nimisellä kappaleella, joka nousi monissa maissa nopeasti listaykköseksi. Kerroille lokakuussa, että Rita oli tehnyt mallisopimuksen Tezenis-alusvaatemerkin kanssa.

Nyt odotetut Tezenis-kuvat on viimein julkaistu, ja ne lunastivat Ritan fanien toiveet upeasti. Hän näyttää nimittäin ammattilaiselta alusvaatemallilta poseeratessaan italialaisyhtiön niukoissa asuissa. Taannoin Ora julkaisi Instagram-kanavallaan kuvista jo hieman esimakua.

26-vuotias Rita Ora riitaantui levy-yhtiönsä kanssa vuonna 2015, mutta sai viimein oikeusjutun sovittua vuoden 2016 toukokuussa. Nainen allekirjoitti uuden sopimuksen Atlantic Records -levy-yhtiön kanssa kuukausi sitten, minkä ansiosta fanit luultavasti pääsevätkin pian kuulemaan naiselta myös lisää musiikkia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash