Saara Aallon kilpakumppani Matt Terry palasi kotikaupunkiinsa – tuhannet ihmiset vastassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factorissa kulunut viikko on ollut kotiinpalun teemaviikko, kun kaikki kolme finalistia lähtivät käymään kotonaan yhdessä kuvausryhmän kanssa. Saara Aalto sai Helsingissä valtavan upean vastaanoton, kun hän sai esiintyä Senaatintorilla yli 10.000 katsojalle.

Kerroimme jo aiemmin kuinka 5 After Midnightin kotiinpaluu oli Saaraan verrattuna torso, sillä heidän keikallaan oli vain alle 2.000 katsojaa. Brittilehden tarkka arvio oli 1.600 katsojaa. Nyt viimeisenä kotikonnuillaan käväisi Matt Terry, joka suuntasi Nichole Scherzingerin kanssa Bromleyn kaupunkiin.

Kuten näistä kuvista nähdään, oli Matt Terryn kotiinpaluu selkeä menestys, sillä häntä saapui katsomaan Bromleyn kaupungin torille kuvien perusteella noin kolmisentuhatta ihmistä. Myös kauppakeskuksessa häntä saapui tervehtimään useita satoja ihmisiä. Määrät olivat kuitenkin aivan eri tasoa kuin Saara Aallon vastaavissa tilaisuuksissa maanantaina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash