Saara Aalto saapui Senaatintorille reippaasti myöhässä – yleisömeri osoitti suosiotaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajasensaatio Saara Aalto on juuri noussut esiintymislavalla Helsingin Senaatintorilla, jonne häntä on tullut vastaanottamaan tuhansia faneja. Aallon ja X Factor -kuvausryhmän yllätysvierailu Suomeen paljastettiin vasta eilen, mutta siitä huolimatta paikalle ehti saapua torin täydeltä faneja.

#myhelsinki #xfactoruk #saaraaalto #gosaara #tuomionkirkko

A photo posted by Tiia Segersvärd (@segisz) on

Oh there you are? Go Saara! #xfactor #saaraaalto #senatesquare #helsinki

A photo posted by Sanna Peltokangas (@shannasofia) on

Saara saapui Senaatintorille reippaasti myöhässä, eli vasta silloin kun hänen esiintymisensä oli ilmoitettu jo päättyvän. Ilmeisesti myöhästyminen johtui X Factor -tuotannon valmisteluista ja haastatteluissa.

Senaatintori on parhaillaan ääriään myöden täynnä katsojia, ja siksi yleisömeri on levittäytynyt myös lähikaduille. Fanit pysyivät lämpimänä hyytävän kylmässä Helsingin illassa muun muassa hyppimällä ja huutamalla yhteen ääneen ”Saara! Saara! Saara!” jo ennen kuin poptähti oli vielä saapunut paikalle. Monet katsojat olivat saaneet käyttöönsä myös Saaraa kannustavia GO SAARA, WE LOVE YOU -mainoskylttejä.

Valkoisiin pukeutunut laulajatähti kuljetettiin yleisömeren läpi kirkon portaille tyylikkäästi hevoskärryillä. Häntä oli vastassa luonnollisesti Joulupukki. Saaran saapuminen otettiin heti uusiksi, kun kuvausryhmä halusi tuotannollisista syistä saada kuviin vain hänet ja Joulupukin. Sen jälkeen Saara tervehti häntä odottaneita faneja ennen nousemista ”esiintymislavalle” kirkon portaille.

Lumikuningattarena portailla esiintynyt Aalto esitti ensimmäisenä hyvin illan tunnelmaan sopivan Frozen-elokuvan tunnuskappaleen Let It Go. Sen jälkeen Saara esitti toisen suosikkinsa, Sian Chandelier-kappaleen. Staran saamien tietojen mukaan paikalla on myös muhkea kattaus pyrotekniikkaa, eli parhaillaan muun muassa YLE Areenassa suorana lähetyksenä nähtävässä esiintymisessä nähdään myös näyttäviä ja värikkäitä räjähdyksiä.

Katso suora lähetys YLE Areenasta.

Saaran noin vuorokauden kestävä Suomen visiitti kuvataan X Factor -tuotantotiimillä ja esitetään ensi viikonloppuna miljoonille katsojille. Kuvaukset olivat käynnissä jo muun muassa lentokoneessa ja Helsinki-Vantaan lentokentällä, jonne Saara Aalto saapui kuvausryhmän ja ohjelman juontajan kanssa tänään iltapäivällä.

"I believe in YOU" ???? #xfactor #santa #joulupukki

A photo posted by Saara Aalto (@saaraaalto) on

We're waiting! #helsinkichristmasmarket #tuomaanmarkkinat #saaraaalto #xfactoruk

A photo posted by Helsinki Christmas Market (@tuomaanmarkkinat) on