Supermalli päätti jättää somen kuukaudeksi: ”Se on voimaannuttavaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet aloittavat uudenvuoden juhlimisen jälkeen tipattoman tammikuun, minkä aikana he eivät nauti lainkaan alkoholia. Huippumalli Gigi Hadid aikoo sen sijaan pitää taukoa toisesta helposti koukuttavasta ja pahimmissa tapauksissa vahingollisesta asiasta.

Gigi Hadid ilmoitti Reebokin järjestämässä #PerfectNever-paneelissa pitävänsä kuukauden tauon sosiaalisesta mediasta. Tähden mukaan tauko alkaa tammikuussa. Gigi ei aio poistaa tilejään pysyvästi, ainoastaan hankkiutua eroon sovelluksista.

– Se on voimaannuttavaa. Ei ainoastaan julkisuuden henkilöille, vaan kaikille. Loppupeleissä minä päätän, mitä paljastan teille, Gigi kuvailee suunnittelemaansa sometaukoa.

– Aion pitää taukoa silloin kun haluan. Jos haluat tukea ja seurata minua senkin jälkeen kun palaan sosiaaliseen mediaan, hieno juttu. Jos taas olet vihainen siitä että minun täytyy olla kuukauden ajan tavallinen ihminen, ehkä en haluakaan että seuraat minua, tähti jatkaa Elle-sivuston mukaan.

Gigi Hadid ei ole ainoa tähti, joka on ottanut etäisyyttä sosiaaliseen mediaan ja sen lieveilmiöihin. Justin Bieber erosi elokuussa Instagramista, ja Kim Kardashian on puolestaan vähentänyt somekäyttöään dramaattisesti jouduttuaan taannoin ryöstetyksi Pariisissa.