Saara Aalto lauloi jalat alta! Uskomaton suoritus X Factorin finaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten katseet ovat parhaillaan kohdistuneet Iso-Britanniaan, jossa laulaja Saara Aalto pitää parhaillaan Suomen mainetta korkealla kilpailemalla Britannian X Factor -kilpailun voitosta. Hetki sitten kilpailun varsinainen finaali pääsi viimein alkamaan.

Ensin ohjelmassa nähtiin kooste Saaran maanantaiselta Suomen vierailulta. Ilmassa oli suuria tunteita, ja samalla britit pääsivät näkemään miltä Saaran massiivinen Helsingin konsertti näytti.

Splash
Splash

Saara Aalto esitti tänään ensimmäisenä kahdesta illan esityksestä soolokappaleen, joka oli odottamaton valinta, eli Tears for Fearsin klassikko Everybody Wants to Rule The World. Vuoden brittisinglenä 1986 palkittu kappale ei koskaan noussut brittilistan ykköseksi, mutta muodostui silti lopulta ikivihreäksi kappaleeksi.

Kappaleesta oli tehty merkittävästi massiivisempi ja mahtipontisempi kuin se tavallisesti on. Alkuperäisen kappaleen discopoljennosta ei ollut jäljellä käytännössä mitään, ja kappale nojautui parhaalla mahdollisella tavalla Saaran huikeaan lauluääneen.

Etukäteen pohdittiin oliko kasarihitin valinta Saaralle uhka vai mahdollisuus, koska kappale ei ole varsinaisesti lauluun nojautuva. Aalto teki kappaleesta kuitenkin tuttuun tapaansa oman kappaleensa, jonka kokonaisuus toimi upeasti.

Tänään on vuorossa vielä duettokappale. Pari päivää sitten julkisuuteen vuotivat tiedot, joiden mukaan Saaran esittäisi duettona Queen-yhtyeen Bohemian Rhapsody -kappaleen yhdessä poptähti Adam Lambertin kanssa. Lambert on viime aikoina erikoistunut Queen-kappaleisiin, koska hän oli päätähti Queen-maailmankiertueella. Hetken kuluttua nähdään pitävätkö huhut tältä osin paikkansa.