Saara Aalto sai kovan luokan tukijan! Odottamaton viesti Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto on tällä hetkellä maailman ylivoimaisesti tunnetuin suomalainen viihdetaiteilija, ja eilen hänen uransa sai monin tavoin jälleen uusia virstanpylväitä. Suurin niistä oli selviytyminen Britannian X Factorin superfinaaliin, eli kahden parhaan joukkoon. Toinen oli hieman erikoisempi.

Splash

Saara Aalto lauloi eilen duettokappaleenaan Queen-yhtyeen Bohemian Rhapsody -klassikon yhdessä Queen-maailmankiertueella kiertäneen Adam Lambertin kanssa. Pian esityksen jäljeen Facebookiin ilmestyi päivitys, joka sai taatusti myös Saara Aallon iholla aikaan väristyksiä.

Nimittäin Queen-yhtyeen kitaristi ja lauluntekijä, supertähti Brian May, kommentoi X Factorissa näkemäänsä esitystä ja osoitti avoimesti suosiotaan. Brittien suurimpiin musiikkitähtiin lukeutuva herra ylisti esitystä uskomattomaksi. Tällaisilla kommenteilla on aina jonkinlainen merkitys brittiäänestäjien ratkaisuihin.

– X FACTOR FINAL WOW !!! the incredible Saara Aalto just performed Queen’s ’Bohemian Rhapsody’ with Adam Lambert on X factor final !! FAB !! ITV1 SAARA THROUGH TO FINAL TWO !! – to Sunday night, Brian May kommentoi Facebookissa.