Hauska askarteluvinkki: Saippuakuplilla veikeä seuraus paperilla

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lifestyle-sivusto Nifty tarjoilee hauskoja ja arkipäiviä piristäviä askarteluvinkkejä netissä. Nyt sivusto neuvoo kaikkia kotitaiteilijoita käyttämään teosten apuna saippuakuplia ja värikästä vaahtoa. Värin sekaan lisätään astianpesuainetta.

Kaada astiaan askartelumaalia ja vettä. Lisää sen jälkeen kulhoon astianpesuainetta ja puhalla seos vaahtomaiseksi kuplakasaksi. Kun paperia dippaa kuplien päällä, saa aikaiseksi jännittäviä ja kauniita kuvioita. Saippuakuplateoksia voi käyttää esimerkiksi kirjepaperina, korttien pohjana tai kotia koristavina tauluina.

Auringonvalossa sateenkaaren eri väreissä loistavat saippuakuplat ovat erittäin somia, mutta hauraita. Vedestä ja saippuanesteestä puhalletut kuplat pitävät muotonsa niin kauan, kun niiden pintajännitys pysyy. Mikäli saippuakuplanesteeseen lisää hieman sokeria ja apteekista saatavaa glyserolia, on koostumus kestävämpi. Saippuakuplanesteen reseptejä voi löytää netistä.

DIY Bubble Art

DIY Bubble Art ?Supplies & instructions: bzfd.it/2gPeJic

Publié par Nifty sur lundi 28 novembre 2016