Vanderpump Rules -tähti pienensi rintojaan – nännit vaihtoivat paikkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Hero-televisiokanava on esittänyt jo pitkään Vanderpump Rules -televisiosarjaa. Päivittäin nähtävissä jaksoissa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi alusta saakka mukana olevista kaunottarista on suorapuheinen Stassi Schroeder.

28-vuotias Stassi Schroeder tunnetaan todella temperamenttisena, suorapuheisena, riitaa haastavana ja hyvin hauskana naisena, joka ei pelkää puhua omista kauneusleikkauksistaan. Viimeisin operaatio, joka naiselle on tehty, on koskenut hänen suuria rintojaan. Stassi on halunnut suurentamisen sijaan pienentää rintojaan.

Stassi Schroeder kertoi avoimesti ETOnline-sivuston haastattelussa, että hän on hyvin tyytyväinen uusiin rintoihinsa. Hieman pienemmät ja muotoaan leikkauksessa muuttaneet rinnat ovat nyt terhakammat kuin koskaan ja nännitkin ovat nousseet ylemmäksi. Schroeder kommentoi pitävänsä joka kerta suihkusta tullessaan omasta peilikuvastaan kun hän huomaa, että peilin kautta kohti sojottavien nännien vuoksi leikkaus oli jokaisen dollarin arvoinen.

Splash
Splash