Naisten ja miesten erot – näin tullaan baarista kotiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arron Crascall -nimisestä miehestä tuli somejulkkis sen jälkeen kun hänen hauskoista lyhyistä videoistaan tuli todella suosittuja sekä Vinessä että Facebookissa. Miehen rakastetuimmassa sketsihahmossa hän käy juttelemassa tuntemattomille ihmisille ruokakaupassa todella kovaäänisesti ja lähtee pois tokaisten: ”See ya later”.

Nyt Crascall on julkaissut hauskan videon, jossa hän esittää miten poikaystävän kotiin saapuminen poikien illan jälkeen eroaa siitä miten tyttöystävät tulevat kotiin. Mies hiippailee niin hiljaa kotiin kuin mahdollista ja yrittää mennä äänettömästi tyttöystävän viereen nukkumaan. Tyttöystävä on kuitenkin hieman äänekkäämpi tapaus.

Tyttöystävä saapuu kotiin puhuen puhelimeen. Hän menee ensitöikseen herättämään poikystävän halutessaan kertoa miehelle illan kulusta. Lopulta tyttöystävä nukahtaa miehen viereen miehen ollessa täysin hereillä.