Nyt puhuu Saara Aalto! Jauhot suuhun pettyneille suomalaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto teki eilen musiikkihistoriaa sijoittumalla toiseksi Britannian X Factor -kilpailussa. Stara uutisoi eilen, että toisesta sijoituksestaan huolimatta Saara Aalto oli kilpailun todellinen voittaja. Hän itse pysytteli eilisen illan poissa julkisuudesta kilpailun jälkeen ja vain kiitti fanejaan lyhyesti.

Monet suomalaiset ihmiset ja jopa mediat julistivat eilen olevansa pettyneitä Saaran jäätyä toiselle sijalle. Nyt Saara on kommentoinut kilpailun tulosta ensikerran ja pannut samalla jauhot suuhun monille kakkostilaa kritisoineille suomalaisille. Hän ei nimittäin tunne häivähdystäkään pettymystä kakkostilan vuoksi.

– En voisi olla onnellisempi tänään! Unelmani toteutuivat, kun hyväksyitte minut. Rakastan teitä niin paljon. Tämä on alku! Saara Aalto kommentoi.

– Minä melkein voitin! Se on paras tunne koskaan. Tunnen itseni voittajaksi. Olen voittaja, koska te annoitte minulle niin paljon rakkautta. Kiitos todella paljon.

Aikoinaan Saara kertoi Staralle olevansa tyytyväinen The Voice of Finlandin kakkostilasta, koska se antoi hänelle paljon enemmän taiteellista vapautta toteuttaa itseään musiikillisesti. Myös X Factorin kaltaisten realitykilpailujen aikaisemmat tähdet ovat nousseet tähdiksi useammin kakkostilalta kuin voittajan paikalta. Ei siis ihme, että Saara on tyytyväinen tulokseensa.

Television erilaisissa kykykilpailuissa toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet ovat usein menestyneet paremmin kuin kilpailujen voittajat. Esimerkiksi Suomen Idolsissa Antti Tuisku sijoittui vuonna 2003 kolmanneksi, Katri Ylander vuonna 2005 toiseksi, Anna Abreu vuonna 2007 toiseksi, Anna Puu vuonna 2008 toiseksi ja Pete Parkkonen vuonna 2008 kolmanneksi. Ulkomailla esimerkiksi Adam Lambert sijoittui vuonna 2009 American Idol -kilpailussa toiseksi.