Koira todella rakastaa televisiomainosta – reaktiosta valtava nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen John Lewis -tavarataloketju tunnetaan näyttävistä joulumainoksista, jotka herättävät vuosi vuodelta ihastusta tunteisiin vetoavalla tyylillään. Tavarataloketjun tämänvuotinen joulumainos on nyt julkaistu verkossa ja se on saanut nopeasti jo yli 14,5 miljoonaa katselua YouTubessa.

Mainoksessa perheen isä hankkii tyttärelleen joululahjaksi trampoliinin, josta myös pihan eläimet innostuvat. Perheen Buster-koira seuraa villieläinten riemua kateellisena ikkunan takaa. Onnekseen se pääsee itsekin nauttimaan trampoliinilla hyppimisestä jouluaamuna. Nyt videolla nähdään Buzz-niminen bokseri, joka katsoo vuorostaan mainoksen Busteria kateellisena.

Buzz katselee televisiosta mainosta, jossa Buster-niminen bokseri pääsee viimein ulos hyppimään perheen trampoliinilla. Buzz alkaa hyppimään riemuissaan mainoksen mukana olohuoneen lattialla aivan kuin silläkin olisi kotonaan oma trampoliini.