Salkkarit-kaunotar nännikohun keskiössä: ”Rakastan mun tissejä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -elokuvaa tähdittänyt näyttelijäkaunotar Jasmine Voutilainen tuli taannoin kaikelle kansalle tutuksi suositusta Martina ja hengenpelastajat -realitysarjasta. Upea kaunotar julkaisee usein Instagramissa upeita kuvia itsestään. Nyt eräästä estottomasta kuvasta on noussut kohu.

Tapaus sai alkunsa, kun Jasmin julkaisi muutama päivä sitten itsestään valokuvaaja Nikita Tikan ikuistaman upean kuvan Instagramissa. Kuvassa hänen nänninsä näkyvät ohuen paidan läpi. Ilta-Sanomat uutisoi kuvasta, mutta monet lukijoiden kommenteista olivat alatyylisiä ja suorastaan halventavia. Voutilainen kommentoi kritiikkiä itse Facebookissa.

– Jengil on oikeesti nii vitun paha mieli. Kenenkää naisen tissit ei oo täysin samanlaiset keskenään eikä tarviikkaan olla, ja kaikenlisäks mä rakastan mun tissejä. Niinku jokaikisen naisen kuuluu!! Hyvää yötä tissikansalaiset. Keskittykää oikeisiin asioihin. #freethenipples #nännikohu, Jasmin Voutilainen kommentoi.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa ja Satula-televisiosarjaa. Molemmissa hän esitti Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia.

??‍♀️ Photo: @nikitatikka

A photo posted by Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) on

?

A photo posted by Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) on

Good night✨✨ Photo: @nikitatikka

A photo posted by Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) on

I come alive when I'm close to the madness✨ Photo by talented @nikitatikka ??

A photo posted by Jasmin Voutilainen♛ (@jasminelisabet) on