Vapise Netflix! Amazonin suoratoistopalvelu aloitti Suomessa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin, Viaplayn ja HBO Nordicin kaltaiset suoratoistopalvelut ovat saaneet uuden kilpailijan. Maailman suurimman verkkokaupan, Amazonin oma Prime Video -palvelu on aloittanut toimintansa yli 200 maassa, joiden joukossa on myös Suomi.

Amazon Prime Videon alkuperäissarjoihin lukeutuu muun muassa Top Gear -juontaja Jeremy Clarksonin tuore The Grand Tour. Muita Yhdysvalloissa suosiota keränneitä suoratoistopalvelun sarjoja ovat esimerkiksi Transparent, The Man in the High Castle ja Mozart in the Jungle.

Suoratoistopalvelu on toistaiseksi käytettävissä vain Englanniksi, eikä ohjelmissa ole suomenkielisiä tekstejä. Amazon Prime Videon hinta on 2,99 euroa kuukaudessa ensimmäisen kuuden kuukauden ajan, minkä jälkeen hinta nousee 5,99 euroon.