Blac Chynan uusi tyyli – otti näyttävät rastat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poppari Rihanna ihastutti aiemmin ottamalla todella pitkät mustat rastat. Nyt Blac Chyna on seurannut samaa trendiä ja muuttanut hiustyyliään todella radikaalisti ottamalla upeat vaaleat rastat.

Blac Chyna sai juuri ensimmäisen lapsensa uuden kihlatun Rob Kardashianin kanssa. Heti synnytyksen jälkeen tuore äiti alkoi pudottamaan painoaan ja muokkaamaan vartalostaan vielä timmimpää kuin mitä se oli ennen synnytystä. Nyt nainen haki muutosta myös hiustyyliinsä.

28-vuotias Blac Chyna on julkaissut Instagram-kanavallaan kuvia uudesta tyylistään, joka on saanut osakseen paljon ihastelua. Nainen on ottanut pitkät vaaleat rastat, joiden avulla Chyna on entistäkin näyttävämpi ilmestys.

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

These dreads thou ? Thanks @kellonderyck

A video posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

?

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on