Keke Palmer läpinäkyvässä paidassa – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien maailmassa muutokset ovat usein nopeita, kun tähtiä syttyy ja sammuu usein. Vuonna 2008 tuloaan teki kovasti Keke Palmer, joka ei kuitenkaan lopulta onnistunut koskaan nousemaan tähdeksi musiikillisesti. Hänet nähdään kuitenkin yhä ajoittain paparazzikuvissa.

Eilen Keke Palmer kuvattiin New Yorkissa, jossa hän käyskenteli kadulla rohkeassa paidassa. Läpikuultava paita nimittäin paljasti sisältönsä, ja paikalle sattunut paparazzi ikuisti tilanteen.

Näyttelijä- ja laulajalupaus Keke Palmer, oikealta nimeltään Lauren Keyana Palmer, nähtiin aikoinaan amerikkalaisella Nickelodeon-lastenkanavalla esitettävässä True Jackson, VP -televisiosarjassa. Sittemmin hän aiheuttu kohua poseeraamalla Kids Choice -palkintogaalassa liian paljastavassa asussa. Keke on nähty myös Akeelah And The Bee -elokuvan pääroolissa sekä kahdessatoista muussa elokuvassa. Lisäksi hän on vieraillut useissa suosituissa televisiosarjoissa, kuten Teho-osasto ja Kova laki.

Splash
Splash
Splash
Splash