Marmorin värinen kissa hämmästyttää – pigmenttihäiriöllä erikoinen seuraus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Scrappy-kissa on kerännyt sosiaalisesa mediassa runsaasti huomiota sen epätavallisen mustavalkoisen värityksen ansiosta. Erikoisinta kissassa on se, että sen turkki oli eläimen syntyessä täysin musta.

Kissan omistajan mukaan Scrappyn turkkiin alkoi ilmestyä valkoista karvaa sen ollessa 7-vuotias. Lemmikin marmorin värinen turkki johtuu todennäköisesti harvinaisesta vitiligo-pigmenttihäiriöstä. Se ei vaikuta kissan elämään muulla tavalla, ja Scrappy onkin Bored Panda -sivuston mukaan 19-vuotiaasta iästään huolimatta edelleen hyvässä kunnossa.

Erityisen värityksensä ansiosta Scrappy on noussut julkkislemmikiksi sosiaalisessa mediassa. Kissan Instagram-tilillä onkin yli 91 tuhatta seuraajaa.

 

Birdwatching with Mr Monkey ?

A photo posted by Scrappy (@seniorscrappy) on