Poika kävi päivittäin pelaamassa kaupassa – työntekijät ostivat lahjaksi pelikonsolin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Long Islandilla sijaitsevan Best Buy -kaupan työntekijät ovat osoittaneet joulumieltä koskettavalla tavalla. He päättivät lahjoittaa 300 dollarin arvoisen pelikonsolin pojalle, joka vieraili liikkeessä päivittäin pelaamassa videopelejä.

Kodinkoneliikkeen työntekijöiden mukaan poika vieraili kaupassa päivittäin. Hän saattoi pelata Wii U -konsolia kolme tuntia kerrallaan. Eräänä päivänä nuorukainen koki elämänsä yllätyksen työntekijöiden lähestyttyä häntä ilmaisen Wii U -konsolin kanssa.

– Tämä on meiltä kaikilta Best Buyn työntekijöiltä. Annamme sinulle Wii U:n, jotta sinun ei tarvitsisi tulla pelaamaan tänne päivittäin, yksi työntekijöistä kertoo.

Poika oli ensin sanaton lahjasta, mutta alkoi hymyilemään ja vuodatti onnen kyyneleen. Nuorukaisen vanhempien kerrotaan olleen niin ikään onnellisia kodinkoneliikkeen työntekijöiden anteliaisuudesta. Tapaus ikuistettiin videoiksi, jotka levisivät nopeasti Youtubessa ja Instagramissa.

– Minä vain näin itseni hänessä. Minäkin vietin lapsena paljon aikaa kaupoissa, sillä äidilläni ei ollut varaa ostaa minulle asioita. Jos voisimme antaa pojalle jotain, miksi emme tekisi niin?, liikkeen myymäläpäällikkö Rahiem Storr kuvailee ABC 7 -uutissivustolle.

 

As requested by the those touched with this story, the end of the #giftofgiving clip. Honestly, thank you @theshaderoom @kyle.anfernee & my awesome friend @brandonbrownb for bringing my previous post to the attention of so many different individuals. I'm still in shock this went viral, the end of 2016 has been a bit overwhelming, I posted this knowing its something special that people would want to see and appreciate. Thank you everyone for all the kind words, the blessings, the messages attempting to donate tv's or games, and also thank you to those who have shared this positive post with others ❤️️. I've gotten tons of messages asking a few questions or for a brief update on the well being of the young man. Special shoutouts to Ken(the speaker) @singaso , he actually delivered the Wii U to the young mans home where his loving parents were more than ecstatic that a group of people were so kind. Yes!!!! ….the young man has a TV and he also has his favorite game ?. We've mentioned that whenever he is in the area he is more than welcome to return to play if he'd like! Thank you, Thank you, Thank you ❤️️

A video posted by 〽️ (@_modollaz) on