Poika kävi päivittäin pelaamassa kaupassa – työntekijät ostivat lahjaksi pelikonsolin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Long Islandilla sijaitsevan Best Buy -kaupan työntekijät ovat osoittaneet joulumieltä koskettavalla tavalla. He päättivät lahjoittaa 300 dollarin arvoisen pelikonsolin pojalle, joka vieraili liikkeessä päivittäin pelaamassa videopelejä.

Kodinkoneliikkeen työntekijöiden mukaan poika vieraili kaupassa päivittäin. Hän saattoi pelata Wii U -konsolia kolme tuntia kerrallaan. Eräänä päivänä nuorukainen koki elämänsä yllätyksen työntekijöiden lähestyttyä häntä ilmaisen Wii U -konsolin kanssa.

– Tämä on meiltä kaikilta Best Buyn työntekijöiltä. Annamme sinulle Wii U:n, jotta sinun ei tarvitsisi tulla pelaamaan tänne päivittäin, yksi työntekijöistä kertoo.

Poika oli ensin sanaton lahjasta, mutta alkoi hymyilemään ja vuodatti onnen kyyneleen. Nuorukaisen vanhempien kerrotaan olleen niin ikään onnellisia kodinkoneliikkeen työntekijöiden anteliaisuudesta. Tapaus ikuistettiin videoiksi, jotka levisivät nopeasti Youtubessa ja Instagramissa.

– Minä vain näin itseni hänessä. Minäkin vietin lapsena paljon aikaa kaupoissa, sillä äidilläni ei ollut varaa ostaa minulle asioita. Jos voisimme antaa pojalle jotain, miksi emme tekisi niin?, liikkeen myymäläpäällikkö Rahiem Storr kuvailee ABC 7 -uutissivustolle.

 

https://www.instagram.com/p/BNxi51XAFMy/