Kanye West halusi tavata Donald Trumpin – Kim Kardashian suuttui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raskas syksy vaikutti oleellisesti räppäri Kanye Westin hyvinvointiin, ja mies passitettiin viime kuussa pakkohoitoon psykiatriselle klinikalle. Vaikka Westin perheen piti levätä loppuvuosi ja toipua traumaattisista kokemuksista, on räppäri nyt patsastellut tulevan presidentti Donald Trumpin vieressä.

Kanye West halusi kertomansa mukaan itse tavata Yhdysvaltojen tulevan presidentin Donald Trumpin. Miehet olivat keskustelleet elämästä sekä monikulttuurisuudesta. Kanye West twiittasi tapaamisen jälkeen vuosiluvun 2024, jolloin viimeistään valitaan Yhdysvaltojen seuraava presidentti Trumpin jatkajaksi. Toisin sanoen spekulointi Kanye Westin presidenttiehdokkuudesta on alkanut.

Kim Kardashian on ärsyyntynyt Kanye Westin työskentelemisestä julkisuudessa. Mies tarvitsisi vaimonsa mukaan lepoa ja taukoa – tästä oli sovittu yhdessä. Vaikka pariskunta pitää yhtä edelleen, on mahdollisesta avioerosta väläytelty ennakkotietoja julkisuuteen. People-lehden mukaan Kim Kardashian on viettänyt hyvin paljon aikaansa pelkästään perheen parissa.