Mies sinnitteli pyörätuolilla lumihangessa – sitten pikkupojat päättivät toimia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Wisconsinissa on parhaillaan lunta enemmän kuin eteläisessä Suomessa, ja sielläkin on ongelmia jalkakäytävien talvikunnossapidon kanssa. Esimerkiksi pyörätuolilla on molemmissa lähes mahdotonta kulkea parikymmentäsenttisessä lumikinoksessa omin voimin.

Eilen kaksi milwaukeelaista pikkupoikaa huomasi isänsä ohjastaman auton ikkunasta kuinka pyörätuolissa oleva heille ennestään tuntematon mies yritti sinnitellä eteenpäin paksussa lumihangessa. 6- ja 10-vuotiaat pojat päättivät tehdä asialle jotain ja pyysivät isäänsä pysähtymään.

Pojat ottivat autosta lumilapiot ja ryhtyivät luomaan jalkakäytävältä lunta tehdäkseen miehelle tilaa. Poikien isä Daniel Medina julkaisi Facebookissa kuvan tempauksesta, ja kuvasta tuli nopeasti suosittu. Hän kirjoitti kuvatekstiksi ”Ylpeä isä”.